pincho avond tapasbar el cortijo

Pincho avond (10 december) bij Tapasbar El Cortijo.

Pincho avond

Één keer per maand is het zover, Pincho avond op zondag 10 december bij Tapasbar El Cortijo. Nodig je vrienden uit en geniet op deze fantastische avond, gevuld met Flamenco dans en muziek. Uiteraard onder het genot van een biertje of wijntje uit de mooie selectie van Tapasbar El Cortijo. Wij gaan voor jullie langs met de lekkerste pincho’s. Elke Pincho is ook gewoon op reguliere avonden te bestellen, kijk anders even op de menukaart van Tapasbar El Cortijo.

Alejandro Christóbal

Ook is er sprake van een live-optreden van Alejandro Christóbal. Deze artiest verzorgt al jaren spetterende optredens met muziek en dans in de Flamenco stijl. Op zondag 10 december is hij er dus bij op de Pincho avond bij El Cortijo.

pincho's bij el cortijo

Praktische informatie:

  • Zondag 10 december.
  • Welkom vanaf 17.00 uur.
  • Maximaal 40 kaarten beschikbaar, weer er snel bij!
  • Bij Tapasbar El Cortijo, Jansplein 48, Arnhem.
  • Voor vragen, neem contact op.

 

One thought on “Pincho avond (10 december) bij Tapasbar El Cortijo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *